Julkaistu

Tärkeä tiedote Ranniot paikantimien käyttäjille!

Olemme huomanneet että käyttäjät ovat asentaneet piirilevyjä väärin päin Ranniot L6 malliin, joka ei takaa laitteen vesitiiveyttä. Huomioithan huolella paristojen asennusvaiheessa, että piirilevy asennetaan oikein päin koteloon, koska muutoin kansi ei mene kunnolla kiinni. Tarkasta myös huolella, että likaa ei ole tiivisteen ja kannen välissä. Väärin asennettuna vesi pääsee laitteen sisään ja laite vikaantuu.

Alla olevista kuvista näet, milloin laite on asennettu oikein ja milloin väärin. Kuoressa olevan tapin pitää mennä piirilevyssä olevaan reikään.

Seuraavissa kuvissa huomaat, että jos piirilevy on asennettu väärin, kansi ei pääse painumaan kunnolla kiinni. Kuvissa vasemmalla olevissa laitteissa on kansi asennettu väärin ja oikealla olevissa ne on asennettu oikein. Väärin asennetussa laitteessa kansi jää vähän raolleen.

Julkaistu

Olemme saaneet RANNIOT L6 paikantimia varastoon

Olemme saaneet RANNIOT L6 paikantimia varastoon.

Huomaa, että nyt tarjoamme myös mahdollisuuden valita paikantimen remmin värin. Muista valita remmin väri tilauksessa, tarjolla 7 eri paikantimen remmin väriä.

Paikantimen remmit

Kauppamme tarjoaa myös paikantimien remmejä niitä erikseen haluaville hintaan 12 euroa kappale (sis. alv 24%).

Julkaistu

Ilmakuvat offline käyttöön Ranniot ohjelmaan

Ranniot karttaohjelmaan (Android, pian myös Apple) olemme lisänneet paljon toivotun ilmakuvien (ortokuvat) latausmahdollisuuden offline käyttöä varten.

Tämä mahdollistaa jopa koko Suomen ilmakuvien lataamisen kerralla puhelimeen tai tablettiin.

TÄRKEÄÄ TIETOA ASIAKKAILLE!

Uusien palveluiden ja kasvavien kustannusten myötä jouduimme valitettavasti korottamaan Ranniot karttasovelluksen hintaa. Uusi hinta on 39 euroa vuosi (sis. alv 24%). Ranniot karttasovelluksen hinnat astuivat voimaan tammikuun aikana 2023. Hinnat päivittyvät automaattisesti myös ajemmin tehtyihin tilauksiin. Tämä ilmoitus koskee vain Ranniot karttasovellusta.

Julkaistu

L6 paikantimia saapui varastoon!

Olemme saaneet 500 kpl erän L6 paikantimia varastoon. Valitettavasti juoduimme tarkistamaan päivän hintoja, mutta kun saamme seuraavan remmierän maahan, tulemme tarjoamaan myös remmejä eri väreissä. Värin voi valita tilausta tehdessä. Ilmoitamme tästä vielä myöhemmin kun remmit saapuvat varastoon.

Julkaistu

Paikantimien saatavuudessa tilapäinen katkos.

Paikannuslaitteiden L2 ja L6 komponenttien saannissa on ilmennyt saatavuus ongelmia ja siten varastot ovat päässeet väliaikaisesti loppumaan. Ilmoitamme heti kun laitteita on taas saatavilla. Tämä ilmoitus ei koske käsiteltyjä ja maksettuja tilauksia. Pahoittelut toimituskatkoksesta!

Julkaistu

Uudet RANNIOT koiranliivit nyt kauppassa!

RANNIOT koiranliivi (kolme eri kokoa)

RANNIOT koiraliivi on Mapitare ja Kardog kehitystyön tulosta. Kaavoiltaan uusi koiraliivi pohjautuu Kardog ja Team Karhukoplan yhteistyössä kehitettyyn Jehu liiviin.

Ranniot koiraliivi M

RANNIOT koiraliivi on erityisesti suunniteltu RANNIOT paikannuspalvelua varten, jossa hyödynnetään puhelinta ja IoT laittetta koiranliivissä. RANNIOT koiraliivi on suunniteltu erityisesti metsästyskäyttöön, mutta ominaisuuksien puolesta sitä voi käyttää myös kaikissa vapaa-ajan toimissa. RANNIOT koiraliivissä on pidetty mukana hyväksi havaittuja kaavaominaisuuksia Jehu liivistä, mutta RANNIOT palvelun käytettävyyteen on tehty lisää uusia ominaisuuksia.

RANNIOT koiraliivi on monitoimiliivi, jonka perusajatuksena on ollut hyvä istuvuus, kelluke auttaa pysymään pinnalla heikkojen jäiden aikaan ja vähäinen kiinni jäämisen riski mm. risuihin tai muihin esteisiin. Koiraliivi säätyy lantion ja kaulan/rintakehän kohdalta. Säätö tarroilla. Kiinnityskohdat on suojattu ja piilotettu, liivissä olevien suoja kappaleiden alle. Tehokkaat heijastimet luonnollisesti löytyy molemmista kyljistä, sekä edestä rinnan kohdalta.

RANNIOT koiraliivissä on käytetty uutta 100% polyesterineulosta, joka on verkkokangasta. Uudesta verkkokankaasta tehty koiraliivi ilman kelluketta päästää kaiken lämpösäteilyn ja veden läpi ennen pakkasjaksoja. Materiaalin vahvuuksia voidaan pitää parantunutta viilennystä lämpimillä jaksoilla ja liivi kuivaa myös nopeasti.

RANNIOT koiraliivissä on päällä vanuvuorattu vettähylkivä tasku, johon voidaan sijoittaa erikoisia puhelimia ja lisätasku IoT paikannuslaitteelle. Koiran paikannuksen tarkkuutta ja turvaa voidaan lisätä käyttämällä puhelinta tupla sim Telian ja Elisa GSM verkoissa, sekä Digitan LoreWAN IoT verkossa. Puhelimen tiheä paikannus toimii hyvin pitkän aikaa, mutta jos tarve vaatii, IoT laitteen avulla koira löydetään vielä kuukausien päästäkin.

Ranniot koiraliivi M

Puhelimen ja IoT laitteen tasku avataan ja suljetaan kyljessä olevalla vetoketjulla. Taskuun mahtuu lähes kaikkien Android valmistajien veden, iskun ja pakkasen kestävät puhelin mallit. Puhelin lukitaan liikkumisen estämiseksi tarralenkillä taskun sisään. Liivin etuosassa taskun edessä on talutusta / jäljestystä varten metallinen D-lenkki. Puhelimen tasainen akkupinta tulee koiraa vasten, joka vuoratun taskukannan kanssa pitää puhelimen lämpimänä myös kovilla pakkasilla. Tasaisesti jakaantunut paino on myös koiralla huomamaton kapine selässä.

RANNIOT koiranliivin hinta 109,00€ /kpl (sis. alv 24%).

Valitse nouto paikanpäältä tai postitus 10,00€ per lähetys (sis. alv 24%).