Julkaistu

Tärkeä tiedote Ranniot paikantimien käyttäjille!

Olemme huomanneet että käyttäjät ovat asentaneet piirilevyjä väärin päin Ranniot L6 malliin, joka ei takaa laitteen vesitiiveyttä. Huomioithan huolella paristojen asennusvaiheessa, että piirilevy asennetaan oikein päin koteloon, koska muutoin kansi ei mene kunnolla kiinni. Tarkasta myös huolella, että likaa ei ole tiivisteen ja kannen välissä. Väärin asennettuna vesi pääsee laitteen sisään ja laite vikaantuu.

Alla olevista kuvista näet, milloin laite on asennettu oikein ja milloin väärin. Kuoressa olevan tapin pitää mennä piirilevyssä olevaan reikään.

Seuraavissa kuvissa huomaat, että jos piirilevy on asennettu väärin, kansi ei pääse painumaan kunnolla kiinni. Kuvissa vasemmalla olevissa laitteissa on kansi asennettu väärin ja oikealla olevissa ne on asennettu oikein. Väärin asennetussa laitteessa kansi jää vähän raolleen.