Julkaistu

Uudet RANNIOT koiranliivit nyt kauppassa!

RANNIOT koiranliivi (kolme eri kokoa)

RANNIOT koiraliivi on Mapitare ja Kardog kehitystyön tulosta. Kaavoiltaan uusi koiraliivi pohjautuu Kardog ja Team Karhukoplan yhteistyössä kehitettyyn Jehu liiviin.

Ranniot koiraliivi M

RANNIOT koiraliivi on erityisesti suunniteltu RANNIOT paikannuspalvelua varten, jossa hyödynnetään puhelinta ja IoT laittetta koiranliivissä. RANNIOT koiraliivi on suunniteltu erityisesti metsästyskäyttöön, mutta ominaisuuksien puolesta sitä voi käyttää myös kaikissa vapaa-ajan toimissa. RANNIOT koiraliivissä on pidetty mukana hyväksi havaittuja kaavaominaisuuksia Jehu liivistä, mutta RANNIOT palvelun käytettävyyteen on tehty lisää uusia ominaisuuksia.

RANNIOT koiraliivi on monitoimiliivi, jonka perusajatuksena on ollut hyvä istuvuus, kelluke auttaa pysymään pinnalla heikkojen jäiden aikaan ja vähäinen kiinni jäämisen riski mm. risuihin tai muihin esteisiin. Koiraliivi säätyy lantion ja kaulan/rintakehän kohdalta. Säätö tarroilla. Kiinnityskohdat on suojattu ja piilotettu, liivissä olevien suoja kappaleiden alle. Tehokkaat heijastimet luonnollisesti löytyy molemmista kyljistä, sekä edestä rinnan kohdalta.

RANNIOT koiraliivissä on käytetty uutta 100% polyesterineulosta, joka on verkkokangasta. Uudesta verkkokankaasta tehty koiraliivi ilman kelluketta päästää kaiken lämpösäteilyn ja veden läpi ennen pakkasjaksoja. Materiaalin vahvuuksia voidaan pitää parantunutta viilennystä lämpimillä jaksoilla ja liivi kuivaa myös nopeasti.

RANNIOT koiraliivissä on päällä vanuvuorattu vettähylkivä tasku, johon voidaan sijoittaa erikoisia puhelimia ja lisätasku IoT paikannuslaitteelle. Koiran paikannuksen tarkkuutta ja turvaa voidaan lisätä käyttämällä puhelinta tupla sim Telian ja Elisa GSM verkoissa, sekä Digitan LoreWAN IoT verkossa. Puhelimen tiheä paikannus toimii hyvin pitkän aikaa, mutta jos tarve vaatii, IoT laitteen avulla koira löydetään vielä kuukausien päästäkin.

Ranniot koiraliivi M

Puhelimen ja IoT laitteen tasku avataan ja suljetaan kyljessä olevalla vetoketjulla. Taskuun mahtuu lähes kaikkien Android valmistajien veden, iskun ja pakkasen kestävät puhelin mallit. Puhelin lukitaan liikkumisen estämiseksi tarralenkillä taskun sisään. Liivin etuosassa taskun edessä on talutusta / jäljestystä varten metallinen D-lenkki. Puhelimen tasainen akkupinta tulee koiraa vasten, joka vuoratun taskukannan kanssa pitää puhelimen lämpimänä myös kovilla pakkasilla. Tasaisesti jakaantunut paino on myös koiralla huomamaton kapine selässä.

RANNIOT koiranliivin hinta 109,00€ /kpl (sis. alv 24%).

Valitse nouto paikanpäältä tai postitus 10,00€ per lähetys (sis. alv 24%).